Mads Andersen

Opstillet i Storkreds Sjælland – Køge, Næstved, Faxe, Stevns. Arbejder hos Lidl Danmark som Senior Property Developer. Bachelor i international handel og markedsføring fra CPH Business, samt diverse kurser og efteruddannelser i erhvervsmæglerbranchen. 29 år.

Mine tre mærkesager:
Folkeskolen i fokus: Kortere skoledage med mindre rundkreds og mere faglighed, kerneopgaven tilbage i centrum og tillid til vores lærere.

Sæt erhvervslivet fri: Lad os fjerne selskabsskatten, så virksomhederne kan skabe vækst og arbejdspladser. Det skal være lettere at starte og drive virksomhed i Danmark.

Et stærkere Sjælland: Vi skal styrke infrastrukturen på skinner og veje, så det bliver lettere at være sjællænder. Og så skal vi skabe lokale arbejdspladser, lokal uddannelse og et nært sundhedssystem.

Fritidsinteresser:
Jeg holder af at røre mig – løbe og cykle specielt. Bl.a. skal jeg for 3. år i træk køre Danmark rundt  på cykel med Broen, som er en støtte forening, der hjælper udsatte børn og unge til en hverdag i foreningslivet. Derudover elsker jeg at rejse ud i verden med min kæreste Isabella, eller tage på drengeture til Sverige for at fiske. Fodbold er noget jeg også elsker – og her holder jeg med Tottenham.