Brigitte Klintskov Jerkel

Ordførerskaber

Socialordfører, Handicapordfører, Familieordfører og Børneordfører

Opstillet i Storkreds Sjælland − Greve, Solrød og Slagelse. Uddannet Socialrådgiver. 49 år.

Medlem af Folketinget: Ordfører for forebyggelse af sundhed, psykiatri, ældre, undervisning, børn, familier, social, handicap, transport, Nordisk Råd og etisk råd.

Mine tre mærkesager:

  1. Et bedre Sundhedsvæsen: Region Sjælland ligger dårligst af alle regionerne i overholdelse af kræftbehandlingstiderne. Det kan vi ikke være tilfredse med. Bopælsadressen skal ikke være afgørende for din udredning og Jeg vil arbejde for bedre overholdelse af kræftbehandlingstiderne.
  2. Mere faglighed i folkeskolen og ungdomsuddannelser: Alle børn skal have en god start på livet, det kræver en god skolegang. For at sikre det, skal det faglige niveau være højt, trivslen god, skoledagene ikke for lange og mobiltelefonerne skal pakkes væk, så koncentrationen er på
  3. Opgør med parallelsamfund: Parallelsamfund skal nedbrydes. Et årige fra udsatte boligområder skal i dagtilbud, så de kan lære dansk og vores kultur. Børnene skal kunne klare sig bedre i grundskolen, videre i uddannelse eller beskæftigelse. En uheldig beboersammensætning i udsatte boligområder skal ændres ved færre almene familieboliger, nedrivning af boliger eller omdannelse til ældre- eller ungdomsboliger.

Fritidsinteresser: Motorsport og fitness, familien, veninder og venner.